Legătura dintre astre şi idioţi


Putem considera acest articol drept o continuare a seriei „Urăsc…”, de data aceasta alegând un subiect care, fiţi cinstiţi, v-a enervat şi pe dvs, sau cel puţin v-aţi pus unele semne de întrebare. Vorbesc despre astrologie, despre horoscop, despre luna în Uranus şi celelalte căcaturi care dau în penibil.

Nu îmi dau seama cum unii (care nu sunt puţini deloc) pot să accepte ideea de horoscop. Cum poţi să crezi că o chestie poate fi valabilă unor persoane născute în aceeaşi perioadă de timp în funcţie de cum se mişcă planetele, stelele şi meteoriţii?! Desigur că există materiale doveditoare în privinţa legăturii dintre stele şi oameni, însă trebuie să privim lucrurile dintr-o altă lumină. De ce ai crede că un lucru poate fi valabil pentru toţi cei născuţi din aceeaşi lună cu tine? De ce ai crede că vei primi astăzi salariul doar pentru că s-au aliniat stelele în formă de macaroană cu o gaură în interior?

Dar mai enervanţi decât horoscopul sunt toţi acei astrologi care vorbesc despre „casă în Jupiter” care înseamnă o chestie şi alte rahaturi de genul ăsta. Repet, nu am consultat materiale care să dezbată acest aspect, nu spun că ar însemna alte lucruri, DAR ceea ce mă face să îi lovesc cu picioarele în ureche este faptul că ei vin şi spun că ORICE TRAGEDIE se petrece datorită faptului că Pluto formează un unghi obtuz cu Mercur şi că tragedia se vedea dinainte să se producă. Păi dacă într-adevăr toate bazaconiile alea reprezintă o tragedie şi o vezi înainte cu o săptămână, o zi, o oră, DE CE NU SPUI NIMIC? De ce veniţi toţi ca vitejii după război să faceţi propagandă ce mare influenţă are modul astrelor de a se alinia? Hai muriţi.

Anunțuri
Published in: on Aprilie 14, 2011 at 12:01 am  Lasă un comentariu  
Tags: ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2011/04/14/legatura-dintre-astre-si-idioti/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: