Chemaţi-vă lăutarii!


Hai, petreceţi! Umflaţi baloanele, desfaceţi şampania! Din câte se pare, Hagi a fost demis. Atât presa din Turcia, cât mai ales cea din România titrează această ştire pe net. Vi s-a îndeplinit marele scop în viaţă al vostru.

Din prima zi de la instalarea „Regelui” în calitate de antrenor aţi aşteptat paşii greşiţi ai Galatei sub bagheta lui Hagi. Imediat ce au apărut şi rezultatele proaste dădeaţi coate şi chicoteaţi „Bă, ăsta nu prinde Crăciunul în Turcia”. L-a prins până la urmă, ba chiar i s-a acordat multă încredere, altfel nu primea undă verde să-l transfere pe Bogdan Stancu, un fotbalist cu un potenţial uriaş dar încă necopt, pe o sumă deloc mică.

Nu sunt un fan al antrenorului Hagi. Nici mie nu mi se pare vreun mare tactician. Are şi el minusurile lui. Nu pare capabil să se facă prea bine înţeles, intră în conflicte cu oameni din sânul echipei, aşteaptă prea multe de la jucătorii săi. Dar are şi el plusurile lui. PE BUNE, CHIAR ARE! Ştiu, e greu de crezut. Dar… ARE!!! E ambiţios, e adeptul proiectelor, are un nume greu care îl ajută mult (poate chiar prea mult). Da’ ce mai contează toate astea?

Mă întreb oare cum aţi fi reacţionat în cazul în care Hagi reuşea pe „Turk Telekom”? Ştiu, pentru voi e o premisă fantezistă. Pentru voi Hagi reprezintă un mare jucător şi o nulitate ca antrenor. Asta în cele mai bune cazuri, deoarece printre voi se mai numără destui care nu vreţi să acceptaţi ideea că Hagi a fost un fotbalist uriaş…

Aşadar, „stropiţi” cu toţii această demitere ea lui Hagi. După care puteţi reveni la statutul de băutori de cola şi spărgători de seminţe.

Published in: on Martie 24, 2011 at 12:40 am  Lasă un comentariu  
Tags: , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2011/03/24/chemati-va-lautarii/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: