Harvey Dent din Ghencea


Din scurta mea experienţă de viaţă am înţeles un lucru despre oameni – aceştia nu pot fi înţeleşi. Astăzi se comportă cu tine într-un fel, mâine sunt total schimbaţi. Este şi cazul lui Mihai Stoica, fostul şi actualul manager al Stelei.

Deunăzi l-am putut vedea pe Gigi Becali declarând sus şi tare: „Nu mai e acelaşi MM, cel pe care îl ştiam cu toţii”. E limpede că finanţatorul Stelei are toate motivele din lume să declare acestea. Nu cred că eu şi Gigi suntem singurii oameni care au observat faptul că actualul MM şi-a pierdut, probabil, calitatea sa principală. Autoritatea. Acel picior pus în prag ori de câte ori ceva nu era în regulă. Era un scandal în sânul echipei, îl rezolva Meme. Adversarii vorbeau urât de Steaua, Meme lua apărarea. Acum managerul Stelei pare mai interesat de munca de la Digi Sport, acolo unde este analist sportiv şi din când în când mai şi comentează. De la războaiele purtate cu toată lumea în binele Stelei, de la celebrele defilări în faţa rapidiştilor, Mihai a ajuns să îngenuncheze în faţa propriilor fani LA ÎNDEMNUL ACESTORA şi să accepte decizia patronului de a-l numi pe Cârţu drept noul antrenor al echipei, în condiţiile în care se afla în conflict cu „Sorinaccio”.

La primă vedere pare o schimbare ciudată a managerului Stelei. Dar dacă stăm să ne gândim mai bine, acelaşi MM Stoica a postat pe blogul său un material emoţionant în care, printre altele, a scris că „31 iulie va fi o nouă bornă în viaţa mea. Veţi vedea…”. Era vorba despre moartea unui vechi prieten din copilărie, moment care, din ceea ce se poate vedea, avea să-l marcheze. Finalul postării, „Veţi vedea…”, ne-a băgat în ceaţă rău de tot. În cele din urmă, a avut dreptate. Este un alt Mihai Stoica.

Nu ştiu dacă neplăcutul eveniment legat de cel poreclit „Kinder” este factorul principal al acestei schimbări, dar în lipsă de alte variante, susţin această idee.

Reclame
Published in: on martie 13, 2011 at 12:05 am  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2011/03/13/harvey-dent-din-ghencea/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: