Românii au talent, iar fraierii se uită la ei


Trebuie să fi locuit într-o peşteră să nu fi auzit de succesul emisiunii „Românii au talent”, difuzată vinerea la ProTv. În cazul în care aţi ieşit recent din peşteră şi aţi dat de acest articol, vă explic ce puteţi vedea în această emisiune. Sunt trei oameni în juriu (Andra, Andi Moisescu şi, desigur, Mihai Petre), la care se mai adaugă şi doi prezentatori sau cam aşa ceva, Smiley şi încă un actor de la AcasăTv. În cadrul show-ului apar fel şi fel de oameni, cu fel şi fel de talente (sau anomalii, după caz). Din câte am văzut, cei din juriu decid dacă respectivii „talentaţi” merg sau nu în fazele următoare ale emisunii. Despre rolul celor doi prezentatori nu ştiu ce să spun, cică stau în culise şi mai încurcajează talentaţii.

Lumea s-a uitat în prostie la primele două ediţii ale emisunii (probabil că şi următoarele vor avea cel puţin acelaşi succes). La primă vedere pare un show interesant, băieţii de la Pro chiar au copiat bine reţeta emisiunilor din Anglia şi SUA, însă este dezgustător să vezi modul în care se prezintă unii participanţi. La fel de dezgustător mi se pare modul în care unii chiar savurează acest circ, deoarece calitatea intrinsecă a emisiunii nu se ridică la nivelul de „spectacol”.

Anunțuri
Published in: on Martie 6, 2011 at 10:55 pm  Lasă un comentariu  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2011/03/06/romanii-au-talent-iar-fraierii-se-uita-la-ei/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: