Iubesc primăvara…


Pentru mine, sosirea primăverii coincide cu momentul în care orice activitate a mea trece în plan secundar. Prin „orice activitate” mă refer la absolut orice activitate. Şcoală, dentist, sală, curve, orice. Sper că prin „sosirea primăverii” nu vă gândiţi la cules de ghiocei şi panseluţe sau la privitul păsărilor ce revin din ţările calde.

Sosirea primăverii coincide cu Turul Murciei, Strade Bianche, Paris-Nisa şi Tirreno-Adriatico, toate acestea fiind urmate de prima clasică a anului, Milano-San Remo (cursă intitulată sugestiv „Clasica primăverii”) şi restul curselor care îmi vor mânca absolut tot timpul liber pe care îl am.

Astăzi (notă redacţională – duminică, 6 martie 2011) începe Paris-Nisa, un tur de opt etape care a fost câştigat ultima dată de Alberto Contador. Din păcate prima etapă este transmisă de la ora 19, difuzată sub formă de înregistrare de către băieţii de la Eurosport care consideră biatlonul drept un sport mai interesant decât ciclismul. O fi. Dar vestea bună e că de luni, de la ora 16:30 vor fi transmisiuni live din Paris-Nisa, o cursă extrem de interesantă pe care v-o recomand! O altă veste bună este că miercuri (n.r. – 9 martie 2011) începe şi Tirreno-Adriatico, un tur de „doar” şapte etape care se anunţă a fi unul foarte interesant datorită etapelor extrem de variate. În mod normal, transmisiunile din Tirreno-Adriatico ar trebui să înceapă imediat după ce se termină Paris-Nisa.

Pentru săptămâna ce urmează am pregătit un material despre cursele de ciclism care s-au desfăşurat în ultima perioadă şi pe care nu am apucat să le comentez.

Reclame
Published in: on martie 6, 2011 at 2:06 pm  Lasă un comentariu  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2011/03/06/iubesc-primavara/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: