Cât rahat mănâncă lupu…


Fosta mare glorie a lui Dinamo şi Rapid, Dănuţ Lupu, a făcut un set de declaraţii deloc frumoase despre Hagi, Vlădoi sau Lupescu. De Hagi a spus că e un antrenor slab, în vreme ce Vlădoiu a primit recent o funcţie în cadrul FRF doar „pentru a-i căra mapa lui Ionuţ Lupescu”.

Legat de Hagi, pe de o parte are dreptate. Rezultatele nu îi sunt deloc favorabile lui Gică, fanii Galatei uită de „I love you, Hagi” când vine vorba despre performanţele fostului decar al „Generaţiei de Aur”. Dar nu poţi să te iei de un om care a încercat să practice o meserie în condiţiile în care tu HABAR NU AI CUM SE POARTĂ UN TRENING DE ANTRENOR. Ghinionul lui Hagi a fost valoarea lui prea mare ca jucător. Datorită geniului său pe teren, aşteptările în calitate de antrenor erau mari, astfel că lipsa rezultatelor imediate te-ar putea face să spui inepţii, aşa cum face Lupu. Dar de fapt, a avut timp Hagi să-şi construiască o echipă la naţională, la Timişoara, la Steaua sau la Galata? Şi chiar dacă ar fi avut şi chiar dacă ar fi fost un real eşec – repet – EL MĂCAR ŞI-A ÎNCERCAT NOROCUL.

Aceeaşi fostă mare glorie a fotbalului românesc, şi până la urmă chiar a întregului fotbal european sau mondial (Dănuţ Lupu, desigur), nu priveşte cu ochi buni angajarea lui Vlădoiu în staff-ul FRF. Într-adevăr, nici eu nu cred că a fost adus pentru aptitudinile sale de a manageria o relaţie cu suporterii sau ce ar trebui să facă în cadrul federaţiei. Dar măcar e un fost mare jucător al României. A jucat pentru toate marile echipe din Capitală (şi a făcut-o cu brio peste tot). Ba mai mult, a făcut parte din GENERAŢIA DE AUR, ASTA ÎN TIMP CE LUPU FURA ÎN DRACI PRIN GRECIA.

Ce e de înţeles din toată această poveste? Că nu e bine să fii frustrat. Oamenii ca Lupu care privesc la strugurii cei de sus şi bagă strâmbe aiurea prin presă. Iar când spun „oamenii ca Lupu”, nu mă refer la foşti deţinuţi (da, Lupu a fost închis în Grecia pentru furturi, vă aduceţi aminte).

Apropo, sper că aţi sesizat faptul că nu îmi funcţionează tastele pentru ghilimele.

Reclame
Published in: on martie 5, 2011 at 12:06 am  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2011/03/05/cat-rahat-mananca-lupu/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: