Blat cu rahat


Înainte de toate, nu înţeleg de ce minerii sunt consideraţi „zeii” societăţii. „Pandurii, echipa minerilor, riscă să fie neprogramată, retrogradată şi toate cele”. Acum vreo şase luni a fost acea întâmplare cu „minerii din Chile blocaţi la nu-ştiu-ce distanţă sub pământ”. De fiecare dată s-a făcut circ. În ultimele zile l-am văzut pe Condescu la teve mai mult decât în ultimii cinci-şase ani. La fel şi cu minerii sud-americani, care au fost adevărate superstaruri când au ieşit din muşuroi. Ideea e că lumea asta ar putea trăi la fel de bine (dacă nu chiar mai bine) fără mineri, poeţi şi alţi „meseriaşi”. Dacă nu ar fi minerii, atunci… NU AM PUTEA SCRIE CU CREION!!! Să nu fiu înţeles greşit, respect această breaslă dar hai să nu îi mai vedem drept „marii eroi din galerii”…

Subiectul zilei este faptul că partida Dinamo – Pandurii se joacă. Acum vine întrebarea „E de bine sau de rău?”. Ca în orice chestiune, adevărul e undeva la mijloc. E bine pentru amatorii de fotbal românesc (de exemplu EU), e bine şi pentru televiziuni (în special Antena 1, postul tv care – dacă nu mă înşel – ar urma să transmită meciul vineri de la 20:30) deoarece ar avea un subiect în plus de discutat. Pe de altă parte, Oţelul a dobândit o victorie la masa verde peste noapte, iar acest fapt e frustrant pentru toate celelalte şaptesprezece echipe înscrise în Liga I. Pe drept. Toate aceste şaptesprezece echipe se bazează pe o întrebare: CUM DE PANDURII AU AVUT BANI SĂ PLĂTEASCĂ ÎNAINTEA MECIULUI CU DINAMO IAR ÎNAINTEA MECIULUI CU OŢELUL NU AU AVUT ACEI BANI? Parcă e vorba de o sumă de patru sute de mii de euro, nişte bani care nu cad din cer pocnind din deget chiar şi o săptămână întreagă. Ca s-o zicem mai pe româneşte, A FOST BLAT, o înţelegere între gălăţeni şi gorjeni. Din punctul meu de vedere, orice ar susţine contrariul este un inapt, un cretin, un idiot, o persoană care nu poate să accepte adevărul.

Mi se pare normal ca Pandurilor să le fie pus un capac. Iar acest moment este cel perfect. Şi aşa au fost mereu printre favoriţii Ligii. Hai cu următorii. Concluzia mea coincide cu cea a domnului Marian Iancu de la Timişoara: Suntem în rahat cu toţii. Din cauza Pandurilor.

Reclame
Published in: on Martie 3, 2011 at 12:02 am  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2011/03/03/blat-cu-rahat/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: