O ţară de actori neînţeleşi


Se spune adesea că oamenii se inspiră din ceea ce văd la actori, fie că vorbim despre cei din filme sau din piese de teatru. Ne putem referi aici la absolut orice e de copiat. Outfit-uri, mod de a paşi, de a gesticula, de a gândi.

Se pare că Marius Şumudică şi-a ales drept model un actor mai… ieşit din tiparele actorului român. Asta dacă o exista vreun prototip al actorului român, deoarece, lăsând naţionalismele la o parte, nu avem actori prea mari în ţara noastră, cu tot respectul pentru Florin Piersic şi la cine vă mai gândiţi. Recent am putut urmări cu toţii un film şocant în care Claudiu Bleonţ şi-a dat jos pantalonii într-o conferinţă de presă. Din păcate, acesta nu purta iegări, la fel ca Marius Şumudică. E un gest inexplicabil (mă refer la cel de a-ţi da jos pantalonii, nu la cel de a nu purta iegări), de aceea nici nu ştiu cum îşi poate motiva gestul actorul român, probabil doar „intrase în pielea vreunui personaj” – singurul alibi de care se poate lega.

Dar la Şumudică ce scuză i-am putea găsi? În spatele cărui copac s-ar putea ascunde un antrenor (vezi-Doamne) care vine la o conferinţă de presă şi spune rânjind „Am venit pregătit, am iegări pe dedesubt”? O jurnalistă (nici nu vreau să ştiu de la ce televiziune), poate având o slăbiciune pentru acesta, i-a cerut deloc cu jumătate de gură lui Şumudică să-şi arate izmenele. Atât i-a trebuit acestuia, că şi-a şi dat jos pantalonii. Asta spre satisfacţia… lui. După ce şi-a prezentat cu mândrie iegării, a conchis „Asta că tot ziceau unii <<Şumudică o are mică>>”.

Nu se poate spune dacă e mică sau nu, dar e îngustă rău de tot. Mai rar ţie dat să vezi o minte atât de îngustă şi, daţi-mi voie, bolnavă… Iar faza aceasta e doar vârful aisbergului.

Oameni buni, ăsta e Şumudică. Ăsta e şi Rapidul. Se face pulă mare (şi la figurat, dar văd că şi la propriu) după o victorie contra Unirii Urziceni, locul 17 în Liga I.

RUŞINE!!!

Published in: on Februarie 27, 2011 at 12:00 am  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2011/02/27/o-tara-de-actori-neintelesi/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: