Ce au în comun Maradona, Hagi, Laudrup şi Messi


Ieri citeam un articol al cărui titlu se numea „Hagi, pe lista cu super mijlocaşi care n-au jucat în Premier League, alături de Zidane şi Maradona!Vezi ce echipă i s-ar fi potrivit”. Da, aţi ghicit. E vorba de prosport.ro, numai ei pot pune titluri de n-şpe cuvinte şi care să conţină fraze de tipul „Vezi …” sau „… Îl vrei la Steaua?”.

Ideea e că articolul a fost cât se poate de interesant. Era prezentată o listă cu numele mijlocaşilor care, de-a lungul anilor, n-au jucat niciodată în Premier League. Desigur, pentru a face articolul mai interesant şi pentru cocalari fanii lui Cristiano Ronaldo, băieţii de la sport.ro au notat în dreptul fiecărui jucător şi echipa la care, VEZI-DOAMNE, s-ar fi potrivit cel mai bine să joace. Ok, poate că doar au copiat chestia aia, dar atunci trebuia să dai sursa. Cum n-au dat-o, înseamnă că ei au scris şi echipele. Păi de unde ştiaţi voi că Juninho se potrivea la Arsenal? Sau Emerson la Sunderland?

Totuşi, apreciez că au scris numele fotbaliştilor. Analizând această listă a numelor, am ajuns să cred că CEI MAI BUNI MIJLOCAŞI DIN LUME AU EVITAT ANGLIA. Mă refer la Maradona, Hagi, Michael Laudrup sau Messi, şi la tot restul găştii. Pentru cei care nu ştiţi cine e Laudrup, daţi un search pe wikipedia, citiţi şi reveniţi.

Reclame
Published in: on februarie 26, 2011 at 12:02 am  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2011/02/26/ce-au-in-comun-maradona-hagi-laudrup-si-messi/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: