În derivă… stelară


E limpede că recentele reveniri în „Ghencea” ale lui Victor Piţurcă respectiv MM Stoica nu l-au schimbat absolut deloc pe Gigi Becali. Acesta n-a înţeles nimic din greşelile trecutului, iar în loc să le „repare”, acesta pare să le accentueze de la o zi la alta.

La ce greşeli mă refer? În primul rând la greşeala de a DECONSPIRA paşii Stelei. Nu există emisiune la gsptv în care Becali să nu spună ce jucători ar trebui să vină la Steaua, pe ce post va juca Florin Gardoş în meciul viitor, cu cine ar trebui să joace antrenorul. Cel mai regretabil este faptul că Gigi Becali aude ultimele veşti din interiorul Stelei înaintea altor oficiali, cum ar fi Helmuth Duckadam, cel care a fost prins în „ofsaid” de mai multe ori în ceea ce priveşte unele transferuri ale Stelei. În al doilea rând mă refer la greşeala a CRITICA jucătorii după fiecare partidă. Mă refer la „Unul nu aleargă deloc iar altul loveşte mingea ca din colţul mesei”. În al treilea rând mă refer la greşeala de a-i LĂUDA pe unii stelişti. Mă refer la Tănase, Ricardo Gomes şi toţi ceilalţi care şi-o iau în cap şi visează la Real Madrid după ce dau două pase bune contra Braşovului. În al patrulea rând pentru toate CERTURILE mai mult sau mai puţin din glumă cu oameni din afara clubului. Cu Mitică Dragomir, cu Mircea Sandu, cu Adrian Mititelu, cu Marian Iancu sau Victor Piţurcă. E drept că toate aceste greşeli sunt „vânate” şi de către toţi jurnaliştii, care vor să profite de gura slobodă a lui Gigi, un om cu lipici la public.

Fostul selecţioner al României a fost cel mai insistent în a-l schimba pe patronul stelist. Iniţial i-a spus cu vorba bună să fie atent ce declară. După care a trecut la măsuri extreme, impunându-i terenuri de milioane de euro. Desigur, Gigi n-a acceptat să îi fie pus leucoplast la gură, astfel că a pierdut întreg staff-ul lui Piţi, la care se mai adaugă şi un set de jucători (Dorel Stoica, Alex Păcurar, Răzvan Stanca).

După cum spuneam şi mai sus, Gigi nu se învaţă minte. Nici nu l-a readus bine în cadrul clubului pe MM Stoica – persoană cu care s-a insultat în cel mai urât mod posibil în trecut – că deja a şi început să-l ameninţe cu „Satana”. Ma refer la Piţurcă, desigur. E cunoscut şi scandalul dintre MM şi Piţi, un scandal ce durează de câţiva ani buni şi pare că nu se va stinge prea curând. Ei bine, acelaşi Gigi Becali cu aceeaşi poftă de a emite supoziţii, a declarat că e posibil ca Piţurcă să-l succeadă pe Marius Lăcătuş, dar din vară. Poate a spus-o doar la „vrăjeală”, aşa cum obşinuieşte să o mai facă, dar o nouă revenire a lui Piţurcă la Steaua ar coincide cu o nouă plecare a lui Mihai Stoica din „Ghencea”…

Oare chiar nu mai există pic de organizare la Steaua?!

Reclame
Published in: on februarie 23, 2011 at 12:03 am  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2011/02/23/in-deriva-stelara/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: