Curiosul caz al lui Găman & Bărboianu


Înainte de toate, aş dori să observ un lucru – e la modă să lucrezi în echipă, preferabil de doi! Întocmai precum Tom & Jerry, Batman & Robin sau Stan & Bran, în Liga I s-au format fel şi fel de echipe, de „bisericuţe”. Vorbesc despre fraţii Artiom & Arman Karamyan (ok, or fi ei fraţi dar condiţia impusă de impresarul lor – tot un frate de-al lor!! – de a juca împreună peste tot, le-a cam pus capac carierei celor doi armeni), Varga & Bălan, Niculescu & Dănciulescu, fraţii Costea (oricât de fraţi or fi şi ăştia, sunt la fel de supraadmiraţi şi la fel de supraapreciaţi de toată lumea!), Piţurcă & Neagoe şi restul staff-ului (ok, aici vorbim despre un clan mai stufos). Sunt mai multe aceste „bisericuţe”, dar acestea îmi vin cel mai uşor în minte. Cea mai proaspătă dintre toate este bisericuţa „Găman & Bărboianu”, fondată – cel mai probabil – la insistenţele „Satanei” Piţurcă.

Când se părea că în sfârşit e linişte la Craiova, iată că „buba” a erupt. Piţurcă a decis să părăsească proiectul lui Mititelu alături de întreg staff-ul său tehnic (Eugen Neagoe, Florin Marin, Gabriel Boldici, Martin Tudor) + bucătarul chel + APROAPE O ÎNTREAGĂ ECHIPĂ (Stanca, Iliev, Găman, Bărboianu, Dilevski, Gargorov, Wobay, Dina, Piţurcă). Dacă Mititelu s-a bucurat pentru plecarea lui Piţi, a staff-ului, a bucătarulu şi a lui Stanca (portar pe care îl considera o povară pentru echipă în condiţiile în care îi tăia calea lui Silviu Lung jr.), se pare că de restul jucătorilor nu vroia să  se despartă sau cel puţin nu pe această cale, depunând memoriu datorită salariilor restante.

De departe cele mai importante nume pentru Mititelu din acea listă sunt Găman şi Bărboianu, doi tineri în care patronul Universităţii îşi pusese mari speranţe. Se pare că Piţurcă nu uită şi nu iartă după ce a fost umilit de Mititelu în ultima vreme prin presă şi nu numai (aduceţi-vă aminte de episodul consumat în faţa porţii clubului în ziua reunirii). Fostul selecţioner a reuşit să sucească mintea celor doi fotbalişti, care, prin fel şi fel de acte au reuşit să fie numiţi jucători liberi de contract. Desigur, Craiova poate să conteste decizia, ceea ce ar mai însemna câteva zile de inactivitate pentru cei doi.

Din câte am citit, Iliev şi Prepeliţă sunt aproape de a semna cu Steaua. Acest lucru înseamnă că lui Mititelu îi mai rămân doar Silviu Lung jr. şi fraţii Costea din toată acea pleiadă de superfotbalişti propuşi de Craiova (ar mai fi şi Dorel Stoica, dar nu mi se pare chiar jucător în care să-ţi pui prea multă bază), în vreme ce restul ex-speranţelor oricărui oltean s-au dus pe apa Sâmbetei odată cu plecarea Satanei, Mesia Universităţii Craiova.

Reclame
Published in: on februarie 18, 2011 at 12:01 am  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2011/02/18/curiosul-caz-al-lui-gaman-barboianu/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: