Mai există presă în România?


Cine se gândea că Gigi Becali nu şi-a mai înfiiţat un post de televiziune, aşa cum tot spunea în urmă cu mai mulţi ani că intenţionează să facă, poate să afle că acest personaj controlează, de fapt, cel puţin două televiziuni.

Dacă nu e la sportro la emisiunea Ioanei Cosma/Lipovan, atunci dialoghează cu Samuilă sau Naum de o oră la gsptv. Dacă nu face mişto voalat de Borcea sau Dragomir, atunci îşi exprimă direct idile tactice pe care LE-AR APLICA la Steaua. Nemaispunând că emisiunile care chiar tratează FOTBALUL (cum ar fi „Fotbal Club”-ul lui Crăciunescu şi Vochin de la Digi) au audienţe slabe, cu mult mai slabe decât ceea ce regurgitează Becali.

În urmă cu luni bune, Mihai Mironică împreună cu Radu Banciu au pus bazele emisunii „Pe Bune”, un show difuzat de la ora 16 pe sportro. Ok, nu era vreun show de analiză tehnico-tactică, dar era un show amuzant, echilibrat (adică cei doi moderatori desfiinţau toate echipele în egală măsură, dar măcar nu favorizau pe unii sau pe alţii). Ideea e că nu prea auzeai vocea lui Becali, Mititelu şi ceilalţi, sau cel puţin nu în direct. Dar, se pare că lui Gigi nu prea îi plac glumele despre Steaua astfel că a ORDONAT defiinţarea emisiunii din grilă, altfel niciun jurnalist din trustul MediaPro nu va mai lua parte la conferinţele de presă ale Stelei. Oamenii au luat-o de bună, ba chiar au şi achiziţionat amicalele Stelei la un preţ de nimic. Cu riscul de pierde respectul telespectatorilor. Aproximativ la fel s-a întâmplat şi cu Ştucan şi Rădulescu la gsptv în urmă cu mai mult timp, doar că Mitică Dragomir a fost atunci „bosumflatul”.

Mergând tot pe acest  fir, Cătălin Oprişan şi-a dat demisia de la gsptv (el fiind unul dintre cei mai vechi membri ai postului), motivând că nu vrea să concureze cu Playboy TV, de la ora 00:30. Are dreptate. Mai ales că emisiunea lui era destul de urmărită anii trecuţi de la orele 22, respectiv 23.

Reclame
Published in: on Februarie 17, 2011 at 12:02 am  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2011/02/17/mai-exista-presa-in-romania/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: