Telenovela s-a încheiat


Vorbesc despre Junios Moraes, brazilianul din atacul Gloriei Bistriţa. Vorbesc despre cel curtat de Steaua Bucureşti (deşi „curtat” e puţin spus, Gigi ajungând să apeleze la Giovani să-l impresarieze pe jucător). Vorbesc despre cel cotat ba la 1 milion de euro + TVA, ba la 2 milioane de euro + TVA, în funcţie de cum bătea vântul în ziua respectivă. Preţul final a fost exact la mijloc, adică 1.5 milioane de euro + TVA, cu mult peste ceea ce oferea Steaua (800.000 + TVA) şi probabil un salariu mult mai baban.

Cel mai interesant aspect pe care l-am văzut în cazul transferului lui Moraes a fost modul în care a negociat Jean Pădureanu cu oficialii celor de la Metalurg Doneţk. Aceştia s-au aşezat la o masă undeva la marginea terenului unde Gloria Bistriţa disputa un meci amical. Hai să zicem doar că a fost un mod mai inedit de a negocia, chiar în faţa aparatelor de filmat şi sub nasul jucătorilor. Dacă e să glumim puţin, cred că ştiu de ce Moraes juca mai mult pe zona aia. Probabil ciulea urechile la ceea ce se discuta. De notat şi faptul că la Metalurg mai dă probe de joc şi brazilianul Gerlem (ex-Vaslui).

În concluzie, Steaua şi-a ratat principala ţintă de pe piaţa transferurilor din această iarnă. La figurat vorbind, Steaua o ţinte într-un regim cu ciorbe reîncălzite, Dică şi Burdujan fiind cei care trebuie să-l facă uitat pe Bogdan Stancu.

Reclame
Published in: on februarie 13, 2011 at 12:38 am  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2011/02/13/telenovela-s-a-incheiat/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: