O galactică printre galactice


În decursul zilei de ieri s-a făcut publică instalarea antrenoarei daneze Anja Andersen pe banca Oltchimului. Dacă e să mă întrebaţi pe mine, vorbim despre un antrenor galatic pentru nişte jucătoare galactice. Pe lângă o fabuloasă carieră de jucătoare de handbal, Anja a reuşit să îşi facă nume şi în antrenorat, cucerind de trei ori Liga Campionilor cu formaţia daneză Slagelse.

Ce fac site-urile de ştiri sportive? Îşi bat joc de biata femeie, scriind în subtitlu „Vine cu iubita?”, aluzie la faptul că este lesbiană, fiind cuplată cu o jucătoare tot din Danemarca. În mod clar nu sunt de acord cu aceste relaţii, dar când vine vorba despre o fostă mare jucătoare şi o antrenoare atât de valoroasă, hai să nu mai cârcotim, hai să lăsăm caterinca de o parte.

Făcând abstracţie de acest aspect, merită notat faptul că Anja Andersen schimbă programul. În loc de două antrenamente pe zi, vor fi doar patru pe săptămână, daneza fiind oarecum surprinsă de capacitatea de efort depusă de handbalistele de la Oltchim. Mai exact, Anja aplică programul pe care l-a pus în parctică la Slagelse. Tot ea a fost cea care a menţionat că HANDBALISTA ANULUI 2010 ÎN LUME, CRISTINA NEAGU, nu dă încă 100% din potenţial, însă Anja speră să scoată maxim de eficienţă.

Totodată, intervine o întrebare: Va reuşi să se integreze la Oltchim? Cât timp îi va lua danezei să îşi cunoască elevele? Dar sistemul, va da roade ţinând cont de faptul că fetele noastre au fost ţinute din antrenament în antrenament pe parcursul anilor iar acum au mai multă „libertate”?

Reclame
Published in: on februarie 4, 2011 at 12:10 am  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2011/02/04/o-galactica-printre-galactice/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: