Kapetanos la CFR. *Roar*


Într-o perioadă în care Liverpool vinde unul dintre oamenii de bază tocmai la una dintre rivale, Chelsea, iată şi în Liga I se produc astfel de „surprize”. Transferul lui Pantelis Kapetanos în „Gruia” nu mai e o ştire, asta în ciuda faptului că mutarea a fost oficializată în urmă cu mai puţin de 24 de ore. Vestea a făcut înconjurul Ligii I, din Spania până în Turcia şi pe unde or mai fi restul echipelor.

Din câte am înţeles, grecul nu avea voie să semneze cu nicio echipă din România, aceasta fiind singura condiţie impusă de Steaua în momentul în care fostul atacant din „Ghencea” a fost dat afară. Dar, se pare că în momentul în care s-au semnat actele de „despărţire”, CINEVA a uitat să treacă pe hârtie acest amănunt. Astfel, Arpad Paszkany (un băiat deştept de felul său şi un domn respectabil) a profitat de această eroare a steliştilor, reuşind să achiziţioneze unul dintre stranierii de valoare ai Ligii I.

În altă ordine de idei, Nicolae Dică a realizat un „hat-trick” în cadrul partidei amicale disputate contra moldovenilor de la Sheriff Tiraspol în cadrul celui de-al doilea stagiu de pregătire din (ghici unde) Antalya. Se pare că fostul decar, actualmente purtătorul tricoului cu numărul 20, nu şi-a pierdut celebrul său instict de killer, fiind autorul a două execuţii magistrale, ce ne-au adus aminte de vremurile în care Steaua defila atât pe plan intern, cât şi pe plan extern.

Personal, eu cred că atât Kapetanos, cât şi Dică se vor integra la noile echipe (ok, poate că la Dică nu se potriveşte expresia „echipă nouă”). Nici românul nu e o „supă reîncălzită”, dar nici Kapetanos nu are nevoie de „şase luni până să-şi revină la forma de acum un an”, aşa cum tot repetă Gigi Becali. Dacă stăm bine să ne gândim, nici când a venit la Steaua în 2008, Pantelis n-a avut nevoie de prea mult timp să-şoi demostreze calităţile, el ajungând în „Ghencea” după aproape un an de inactivitate. Nemaivorbind că ceferişii folosesc un sistem de joc 4-2-3-1 (cu un singur atacant), iar acest lucru ar trebui să-i convină elenului.

Reclame
Published in: on februarie 1, 2011 at 12:51 pm  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2011/02/01/kapetanos-la-cfr-roar/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: