Deasemenea, urasc si…


  • Persoanele care asculta denebeu. Nu pot intelege aceasta categorie de oameni. Ii inteleg pe cei care asculta trance si hausareala. Pur si simplu s-au nascut cu alte orientari sexuale, nu toata lumea e normala. Ii pot intelege si pe aia care asculta electro. Daca se nasteau putin mai destepti, ascultau altceva decat muzica fabricata pe calculator. Dar pe cei care asculta dnb plm nu ii inteleg. Ce e sunetul ala? Cum sa dansezi dnb?! Pe bune, aia n-au simtul penibilului? E drept ca toti denebeistii pe care ii cunosc au cate o problema. Ori sunt orfani, ori ai fost batuti in copilarie de parinti cu furtunul de la masina de spalat.
  • Halloween-ul. Stiu, a expirat Halloween-ul, dar tot il urasc. Prefer Helloween (formatia rock). Am primit invitatii de la toata lumea pe facebook la „halloween party”-uri. No, thanks. Prefer sa stau la mine acasa si sa va fut mamicile cat timp voi poponariti costumati in Dracula sau in ce va mai costumati, decat sa imi pierd vreme in pielea altcuiva. Pe bune, anul trecut nici nu stiati cu cati „l” se scria, iar acum toti petreceri de HALLOWEEN. Sugeti pula cu sare.
  • In general, oamenii care sunt mai sociabili decat limita permisa de lege. Cred ca si voi aveti colegi care pauza de pauza merg „la o cafã” (mama, ce cool e sa spui ca te duci la o cafa si nu la o cafea!) iar pe drum se saluta cu 23 de hipstari si 46 de printese. Sau daca nu merg la cafa, atunci poponaresc prin clasa, in cautare de oameni care sa ii bage in seama. Sa se simta importanti. Sa fie remarcati macar putin, asa, sa nu fi venit degeaba la ore. Cand stai mai bine in ultima banca dormind cu castile de la Mp3 player in urechi, te trezesti cu un homalau ca-ti scoate casca si te intreaba „Hei, ce asculti?”. Tu asculti Disturbed, iar el te va fute la cap „Aaa, tu asculti rock. Eu ascult dânâbî. E marfa. Asculta si tu. Sunt orfan”.
Reclame
Published in: on ianuarie 27, 2011 at 12:00 am  Lasă un comentariu  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2011/01/27/deasemenea-urasc-si/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: