Cea mai strâmbă echipă din lume


În cazul în care vă gândeaţi că în fotbalul de astăzi doar Manchester City şi Malaga fac transferuri importante în vremuri de criză, trebuie să ştiţi că mai există o formaţie în Europa care ne-a surprins pe toţi în acestă iarnă. Desigur, mă refer la Khazar Lankaran, echipa antrenată de Mircea Rednic, zis şi „Strâmbul”.

Poate n-o fi o echipă de temut pe plan continental, însă e interesant cum formaţia din Azerbaidjan chiar reuşeşte să transfere jucători din Liga I. Se ştie ce patroni hapsâni avem şi ce preţuri piperate pun pe capul fotbaliştilor. Cum iese în evidenţă un puşti, cum valorează  milioane de euro. Cum vine vorba de interesul unei echipe din străinătate, cum se dublează pretenţiile patronului. Cu toate acestea, Mircea Rednic a reuşit să-şi aducă în Azerbaidjan aproape toţi fotbaliştii doriţi.

În vară i-a adus pe Cătălin Doman, Winston Parks şi Stelian Stancu. Cel mai notabil transfer a fost cel al ex-piteşteanului, considerat un fotbalist de viitor, dar cu probleme pe plan extrasportiv. „Puriul” a mai încercat să-l achiziţioneze şi pe Gângioveanu de la Universitatea Craiova, însă pretenţiile lui Mititelu au fost chiar exagerate (ca de obicei). În această iarnă Vlad Bujor, Carlos Cardoso, Cesinha, Hristu Chiacu, Andrei Mureşan, Nicolae Muşat, Georgian Păun, Adrian Piţ, Adrian Scarlatache respectiv Cosmin Vâtcă au sosit la gruparea azeră. Este impresionant modul în care „Strâmbul” i l-a furat pe Mureşan Rapidului. La fel de tare sunt surprins de transferul celor trei dinamovişti, chiar şi sub formă de împrumut. Mai ales că unul dintre ei a fost destul de important în turul campionatului (mă refer la Scarlatache). Probabil că s-au investit bani grei în această echipă, însă mă îndoiesc că toţi aceşti fotbalişti români vor mai rezista în cazul în care antrenorul lor ar fi demis.

Iar după această prezentare a echipei lui Rednic, vine şi întrebarea mea: şi-a luat vreun bănuţ Rednic de pe urma acestor transferuri Mircae Rednic? Doar n-o fi poreclit degeaba „Comision”…

Reclame

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2011/01/17/cea-mai-stramba-echipa-din-lume/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: