Nici în fotbal nu ducem lipsă de directori


Din câte am înţeles, Gigi Becali le-a găsit loc în staff-ul Stelei lui Gabriel Caramarin şi Ionuţ Luţu. Primul dintre ei va activa din postura de scouter, va urmări jucători interesanţi pentru Steaua. Al doilea va activa din postura de… fost şomer, dar care îi e prea simpatic lui Gigi Becali să-l lase de izbelişte.

Nu am nimic cu aceste două persoane. Dimpotrivă, „Cara” este unul dintre fotbaliştii mei favoriţi all-time! Dar dacă te numeşti Steaua Bucureşti nu poţi să faci chestii de genul acesta. Dacă eşti Gigi Becali şi faci scandal în presă că nu mai ai bani să-i plăteşti pe Anghelov sau Kapetanos, nu poţi să îi aduci în cadrul clubului pe cei doi. Şi aşa familia actualã a Stelei e mult prea numeroasă, şi nu mă refer la lotul de jucători. Mă refer la sutele şi miile de preşedinţi – fie unii şi de „ochii lumii” (Argăseală, Duckadam, Păunescu) – la care se adaugă şi toţi managerii şi directorii (Mihai Stoica, Marius „Mache” Ianuli, din viitor şi Luţu). Iată cum în loc de două-trei persoane capabile sunt aduşi PREA MULŢI directori fără diplomă (exceptându-l pe Mihai Stoica).

Înţeleg că nu te lasă sufletul să laşi „pe stradă” foşti fotbalişti importanţi, aşa cum au fost Caramarin sau Luţu (doar unul e „Monstrul Marin” în fotbalul românesc), însă e recomandat să nu urli în gura mare că nu ai bani de salarii de peste 120 de mii de euro pe an. Mai ales dacă ai şi pretenţii să câştigi campionatul.

Reclame
Published in: on ianuarie 4, 2011 at 12:57 am  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2011/01/04/nici-in-fotbal-nu-ducem-lipsa-de-directori/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: