Mi se zice Nostradamus


În cadrul acestui articol doresc să prezint predicţiile mele pe 2011 pe plan sportiv. Refuz să-mi consum pesimismul redactând un articol cu predicţiile mele pe alte planuri pe 2011.

  • Timişoara sau Vaslui va câştiga titlul în Liga I. Oţelul nu va rezista prea mult pe primul loc, însă tot va termina pe podium, sau cel puţin pe o poziţie de Europa League. Finala Cupei României se va da între Steaua şi Dinamo.
  • Nu se va realiza niciun mare transfer din Liga I către marile campionate ale Europei. Nici Gardoş, nici Stancu şi nici Torje nu vor fi vânduţi „afară”. Lacina Traore va pleca de la CFR cel mai probabil la vară, însă nu pe o sumă mare (nu pe 8 milioane euro – aşa cum se vorbea) şi nici la Arsenal sau Bayern.
  • Manchester United va câştiga titlul în Premier League, Barcelona în Primera Division, AC Milan în Serie A, Beijing Guoan în China. Ok, am zis-o la vrăjeală pe ultima. 
  • Finala Ligii Campionilor de pe Wembley va fi câştigata de echipa învingătoare a optimii Arsenal – Barcelona. Sau măcar va ajunge până în finală. Real Madrid se va împotmoli prin sferturi, ca de obicei. Europa League va fi câştigată de o echipă din Premier League.
  • În tenis, Federer şi Nadal îşi vor împărţi cele mai importante turnee ale anului.
  • Alberto Contador va face legea în Turul Franţei şi în 2011, asta doar dacă nu va fi suspendat în urma consumul de carne contaminată cu clenbuterol. Daca totuşi nu va participa în „le Tour”, prevăd un succes al luxemburghezului Andy Schleck.
  • Prevăd că nici în 2011 nu mă voi uita la Formula 1. Acesta e cel mai sigur pont pe care vi-l pot oferi despre această competiţie.
  • Oltchim nu va realiza mare brânză în 2011 pe plan european. Dar dacă totuşi va reuşi să mai atingă o dată performanţa de anul trecut, fiind finalista competiţiei, iar Cristina Neagu va fi iar mintea limpede a echipei, atunci interul naţionalei României va ajunge la o forţă a handbalului, cel mai probabil Viborg.
  • Acum să dau un pont şi despre gimnastică. Ei bine, prevăd că în 2011 Andrei Nourescu se va combina cu o nouă gimnastă.

Cam atât.

Reclame
Published in: on ianuarie 3, 2011 at 12:23 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2011/01/03/mi-se-zice-nostradamus/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: