Overview: 2010


Cu siguranţă acest an 2010 n-a fost unul uşor pentru nimeni. Ok, poate a fost mai uşor pentru mine dacă mă gândesc că am slăbit vreo şapte kilograme în decursul a câtorva luni ale acestui an (nu că aş fi fost vreun Willy înainte). Din alte puncte de vedere, n-a fost un an uşor nici pentru mine. Stres, dezamăgiri, prostie – de chestiile astea ne ivim zilnic. Poate că e mai bine aşa. Cert e că aceste trei ingrediente m-au ajutat mult să scriu toate aceste articole.

După cum am mai procedat şi anul trecut, în cadrul acestui articol voi prezenta cele mai bune articole ale mele în 2010. Ordinea nu este neaparat cronologică.

SCLAVUL MOGULULUI – În cadrul acestui articol mi-am exprimat părerea vis-a-vis de Mircea Badea, idolul unora, preşul altora. Poate am exagerat în unele pasaje, poate în altele am fost prea „finuţ”. Cert e că nu mi-a fost niciodată prea simpatic acest personaj.

PREVIEW WORLD CUP 2010 – Anul 2010 a însemnat anul Mundialului African, o competiţie căreia nu i-ar fi dat nimeni vreo şansă. Cu toţii ne gândeam cu spaimă la vuvuzele, crime, Jabulani şi toate cele.

OVERVIEW WC ’10 – O disecare a celor mai importante evenimente petrecute pe durata Campionatului Mondial. Mai precis, am prezentat „vedetele” competiţiei, de la Thomas Muller la Larissa Riquelme – de departe bomba (sexy) a Mundialului!

JURNAL DE MONDIAL – O carte în variantă electronică propusă de mine pentru toţi microbiştii. Practic, am prezentat tot ce s-a văzut şi ce nu s-a văzut în cadrul CM din Africa de Sud. Dacă nu aţi citit cartea mea, vă recomand să o răsfoiţi – e gratis, nu mă ajută cu absolut nimic, nu câştig nimic cu ea, e o chestie făcută din pură pasiune, tocmai de aceea eu cred că merită citită.

Luna aprilie în ciclism – O prezentare a ceea ce s-a întâmăplat în lumea ciclismului în luna aprilie. Practic, luna cu cea mai variată gamă de curse de ciclism. Turul Flandrei, Paris-Roubaix, Amstel Gold Race, Liege-Bastogne-Liege.

Il Giro ’10 – Un articol dedicat exclusiv Turului Italiei la ciclism. Secretele succesului lui Ivan Basso, prezentarea favoriţilor dinaintea luării startului de la Rotterdam, prezentarea evoluţiei favoriţilor, etapele care mi-au plăcut cel mai mult şi multe altele.

Preview, le Tour ’10 – Prefaţa ediţiei 2010 a cele mai importante competiţii de ciclism din lume. Şi eu mă număram printre cei care credeau că lupta principală pentru „le maillot jaune” se va da între Contador şi Lance. Se pare că m-am înşelat amarnic…

Le Tour ’10 – O altă carte în variantă electronică propusă de mine. De această dată amatorilor de ciclism. Un e-book pe care merită să îl ai amintire. O amintire a ultimului Tur al Franţei la care a luat startul Lance Armstrong.

Profil de tenismenă: Simona Halep – Categoric un articol bun. Un articol care a prins foarte bine publicului Pedigree77. O prezentare a carierei cele mai… bune tenismene din România. Nu ştiu ce gusturi aveţi voi. Pentru mine e cea mai B U N Ă.

Cum aş îmbunătăţi gimnastica – Un nou material non-fotbalistic. Poate fi tratat drept un pamflet.

Curiosul caz de la Mănăstirea Cernica – O adevărată încercare de beletristică. C’mon, nu luaţi de bună ultima parte a articolului, ce pula mea…

Overview: K-1 World Grand-Prix 2010 Final – Povestea întreagă a piramidei de la Tokyo, primul turneul final de K-1 în care s-a bătut un român, Daniel Ghiţă.

Anunțuri
Published in: on Decembrie 30, 2010 at 12:05 am  Lasă un comentariu  
Tags: , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2010/12/30/overview-2010/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: