Se exagerează


… cu Eric de Oliveira. Adică Eric de la Gaz Metan Mediaş, mai pe româneşte. Din câte am observat, în opinia celor mai mulţi microbişti care au răspuns sondajelor Gazetei sau Pro Sportului, brazilianul a fost cel mai bun stranieri în acest an, în Liga I.

Deasemenea, acest Eric a devenit un personaj extrem de mediatizat, concurând la acest capitol cu Gigi Becali sau Bianca Drăguşanu. Pe fiecare site, la fiecare gală de premiere, la fiecare emisiune televizată. Eric, cel mai bun stranier. Eric, cel mai bun dansator. Eric, cel mai bun vorbitor de limbă română dintre toţi stranierii din Liga I. Eric, cel mai în sus. Eric, cel mai în jos.

Într-adevăr, Eric a avut un sezon bun. A cam dus Mediaşul în spate graţie reuşitelor sale. Este golgeterul Mediaşului cu cele nouă goluri marcate până acum. Este foarte tehnic, are o viziune bună pe teren, nu de puţine ori a avut nişte execuţii care m-au lăsat mască. Dar ce-i prea mult strică. Oricât de bun o fi, nu pot să fac altceva decât să vomit atunci când văd reportajele şi emisiunile la care participă Eric, atunci când văd acele materiale de prost gust, în care se apucă să cânte manele, să danseze pe „Billie Jean”, să vorbească despre mâncărurile sale preferate – de parcă ar fi vreun mare superstar. Ok, înţeleg bucuria noastră că avem în curtea campionatului nostru un fotbalist valoros, dar dacă e până acolo am avut noi destui fotbalişti străini de valoare, care nu au făcut pe interesanţii. De ce nu au fost invitaţi să se prostească la televizor Ricardo Cadu, Wesley Lopez sau Artiom Karamyan? Dacă în retur va marca doar două goluri va mai cânta manele la televizor?

Şi iată cum într-o ţară cu destule valori în domeniul fotbalului (şi în general al sportului), un brazilian vine parcă de nicăieri şi face pe maimuţa. Păcat, mai ales că a fost un stranier peste el în acest an 2010. Numele său este Junior Moraes, evoluează la Gloria Bistriţa. Nu ştie să cânte sau să danseze, dar joacă fotbal mai bine decât Eric, doar că acesta din urmă nu şi-a prea dat seama.

Anunțuri
Published in: on Decembrie 28, 2010 at 12:03 am  Comments (1)  
Tags: , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2010/12/28/se-exagereaza/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. […] A se vedea articolul aici : Se exagerează « Pedigree's Blog […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: