Dobitoci şi dobitoace


Toată lumea (şi aici mă refer la întreaga populaţie a Terrei) a aflat de incidentul din Camera Deputaţilor, acolo unde pe data de 23 decembrie, un angajat al TVR s-a aruncat de la balconul sălii. Unii s-au panicat, pe alţii (în speţă Boc şi alţi câţiva politicieni) i-a durut în paişpe. Vă prezint gândurile mele legate de acest gest TOTAL NECUGETAT din două perspective – cea a sinucigaşului şi cea a curvei (este vorba despre angajatul respectiv, nu de mine! :)).

PERSPECTIVA SINUCIGAŞULUI. Sau „Perspectiva angajatului-emo”. Am înţeles că tipul era distrus. Are salariul mic din care trebuia să întreţină şi un copil bolnav de autism, căruia îi fusese tăiată o indemnizaţie (sau soţiei, tot aia e). Aşadar, nu erau bani. Ce s-a gândit omul? „Bă, politicienii ăştia care se şterg la fund cu cât aş putea câştiga pe un an ţin o şedinţă în Parlament, hai să mă arunc din balcon în timp ce vorbeşte Boc”. După ce primise primul ajutor şi şi-a mai revenit cât de cât a declarat că se simte ghinionist că n-a murit. Bravo, tată! Eşti tare! Dacă tot vroiai sinucizi, DE CE N-AI FĂCUT-O PROFESIONIST? Nu poţi să mori din aşa ceva, hai să fim serioşi… Poţi să îţi rupi o mână, dacă eşti ghionist îţi poţi rupe gâtul (omul nostru n-a fost atât de ghinionist să păţească aşa ceva), dar nimic mai mult. Cu tot cu băncuţe şi scăunele sau ce mai erau pe acolo. DACĂ AI VRUT SĂ MORI, TREBUIA SĂ ÎŢI DAI FOC ŞI APOI SĂ-L IEI ÎN BRAŢE PE BOC. Împuşcai doi iepuri dintr-un foc.

PERSPECTIVA CURVEI. Tipul poate a fost împins de cineva să recurgă la acest protest total neinspirat. La figurat, desigur. Nu m-ar mira să aud că Voiculescu sau Vântu i-ar fi virat câteva indemnizaţii pentru a face asta. Sigur, e o ipoteză SF pentru unii. Pentru pămpălăii care mănâncă biscuiţi cu lapte toată ziua şi se mai trezesc să comenteze „Ce băăă, ce om ar face asta? Tu ăsta care făcuşi blogul eşti handicapat. Mori”.

Şi nu, nu sunt fan Băsescu sau PDL – dimpotrivă. Sunt doar alergic la prostie şi la spiritul de turmă iniţiat de Antene şi Realităţi.

LA MUNCĂ, BĂ, NU LA ARUNCAT DE LA BALCONUL CAMEREI DEPUTAŢILOR!!!

Reclame
Published in: on decembrie 26, 2010 at 12:49 am  Lasă un comentariu  
Tags: , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2010/12/26/dobitoci-si-dobitoace/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: