SOC! (adica SHOC!)


In primul si in primul rand, eu nu cred ca MM Stoica a ajuns in curtea Stelei. Parca a fost si la Vaslui pentru cinci zile si a plecat. Sa nu fie la fel si in „Ghencea”. Desigur, toata lumea a vorbit despre MM la Steaua, chiar si oficiali ai Stelei, dar pana nu se semneaza actele tot nu cred ca Gigi a facut pace cu cel care l-a numit „cioban oparit” si toate cele.

Oficial, Gazeta Sporturilor a mai pierdut un editorialist :). O fi MM un bun conducator de cluburi, dar in domeniul jurnalismului sportiv e praf. Are un stil relativ interesant de a scrie, dar tot nu scrie „cu substanta”, ca sa zic asa. Adica scrie cuvinte siliconate. Ma rog. In schimb, am observat ca e un bun comentator, un bun analist sportiv, un adevarat cunoscator al fotbalului romanesc si european, e mereu bine informat, aceasta fiind una dintre calitatile sale de baza in meseria pe care o practica.

Desigur, sosirea lui MM impune cel putin o plecare. Cea a lui Valeriu Argaseala. Eu zic ca e pacat daca ar pleca. Se spune ca e un specialist in domeniul actelor. Intr-adevar nu e un conducator prea talentat, care sa aibe discursuri prea bune la tv, ba chiar se spune ca a fost sclavul lui Becali. Eu totusi cred si sper ca MM si Argaseala se vor inghiti sau cel putin nu-si vor spune iar acele vorbe de duh. Eu chiar sunt de parere s-ar completa destul de bine daca vor incerca sa faca asta. Am spus „cel putin o plecare” deoarece ma gandeam aici si la Helmut Duckadam. Eu zic ca va ramane si acesta in organigrama Stelei cel putin pana la iarna sau cand il va demite Becali pe Lacatus. Sunt cam multi conducatori la Steaua, cea care, de ceva vreme e o scoala de manageri si presedinti (Meme, Narcis, Duckadam, Argaseala, Paunescu; pana nu de mult au mai fost si Panduru sau Adrian Ilie).

Si, dupa cum ar spune Mitica: „ããã-ããã, vedeti-va de treaba ca Memeu’ e conducator bun, bai fratilor!”

PS: Degeaba ai incercat, mai Borcea, sa-l aduci pe Meme in „Groapa”. N-o sa ajunga niciodata acolo. Mesaj pentru restul dinamovistilor: Daca aveti nevoie de batiste, sa-mi spuneti.

Anunțuri
Published in: on Noiembrie 21, 2010 at 11:12 pm  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2010/11/21/soc-adica-shoc/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: