Cum as imbunatati gimnastica


Nu de mult s-au terminat Campionatele Mondiale de Gimnastica de la Rotterdam. Stiu, va doare in pula. Sincer, si pe mine. Eu vad gimnastica drept un sport dedicat in intregime pedofililor. Pun pariu ca PedoBear a fost cel care a inclus gimnastica pe lista sporturilor olimpice. Ca veni vorba, am auzit ca peste doi ani, atunci cand vor avea loc Jocurile Olimpice de la Londra, se va pune accent pe dificultatea exercitiilor. Iata cateva dintre ideile mele care ar ajuta mult gimnastica in acest sens:

1. In timpul exercitiului la “paralele”, as propoune ca din podea sa se ridice cativa tepi, de apropixamtiv un sfert de metru inaltime. Sa nu-mi spuna nimeni ca astfel n-ar spori dificultatea si totodata spectaculozitatea exercitiului! Astfel, antrenorul (mai bine zis proxenetul) nu mai trebuie sa poponareasca langa paralele. E simpla toata treaba. Faci bine exercitiul – iei nota mare. Nu faci bine exercitiul – mori. Nu ar exista contestatii sau chestii de genul asta.

2. La proba de “inele”, sa se dea foc la podea. Mai greu e la saritura. Dar daca esti bun, ocolesti focul.

3. Gimnastii/gimnastele care depasesc linia la sol, sa fie inghititi de o gaura neagra. In general, daca depasesti linia cu ambele picioare si faci restul perfect, iei nota ca si cand ai pica de trei ori consecutiv pe urechea stanga si ai face exercitiul mediocru. Adica o nota de 12 sau 13 din 17. Adica nota 7 si ceva dupa vechile notari. Adica si bunica facea mai bine. De multe ori invervin discutii daca gimnastul a iesit sau nu din covor (sau cum pula mea se numeste spatiul ala). Astfel, ar disparea orice suspiciune. E drept, exista o mica problema. Respectivul/respectiva care va fi inghitit de gaura neagra va disparea pentru totdeauna. Mare lucru, ne va ramane mai mult aer.

4. Nu puteam evita proba mea preferata, barna. De ce e nevoie pentru a spori dificultatea acestei probe? Mai multe telefoane mobile setate pe “Vibrare” si, desigur, vibratoare lipite de barna, iar in jurul barnei sa fie amplasati pitoni si niste sarma ghimpata. Pentru cei neavizati, pitonii sunt niste serpi. Nu conteaza ca sunt neveninosi. Se stie ca pizdelor le e frica de serpi, indiferent de veninozitatea lor. Pe parcursul exercitiului, se apeleaza numarele telefoanelor lipite pe aparat. Tipetele vor face toti banii.

Nota: Imaginile sunt editate exclusiv de mine.

Anunțuri
Published in: on Noiembrie 12, 2010 at 12:03 am  Comments (1)  
Tags: , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2010/11/12/cum-as-imbunatati-gimnastica/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. […] Cum aş îmbunătăţi gimnastica – Un nou material non-fotbalistic. Poate fi tratat drept un pamflet. […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: