Curiosul caz de la Manastirea Cernica


“Ochii lui indicau sihastria. Din barba-i alba ca spuma laptelui si tapana de la spuma de par folosita cu putin timp inainte, gura mirosinda a apa de gura ce se potrivea perfect cu şmagul cu care s-a dat cu un minut in urma, se deschisese. Astfel, preotul Manastirii Cernica grai:

– De muie nu te intreb, ca toate faceti sex cu gura. In fund o iei? … E mare pacat, fiica mea. zise parintele Paisie intrerupand-o pe Catalina.

– Nu, raspunse aceasta dupa cateva secunde de liniste. Sunt domnisoara.

– Dar daca te futi in cur, macar sa dai cu lubrifiant. Totusi, spune-mi daca faci sex oral. spuse precuviinciosul preot, cel care statea in picioare iar la genunchii sai se afla fetiscana de 15 ani. Sa stiu daca te spovedesc sau nu, continua Paisie fara a-si da seama ca fecioara ramasese uluita.

Vorbele parintelui au nacit-o pe Catalina, cea care venise initial pentru un ragaz de tihna la biserica. Mintea ii juca feste. I se parea ca agheasma nu e defapt agheasma. Lumanarile cresteau sub flama, iar ceara alba se prelingea domol pana pe covorul plin de mazga. Asadar, copila se gandea cum sa evadeze mai repede din acest lagar al celor sfinte. Intre timp, preotul devenise tot reticient, meditand ca sfaturile sale n-au fost percepute cum trebuie.

Catalina era ingrijorata cum sa trimita mai rapid pontul celor de la Cancan si cum sa scape de preotul care scotea spume pe gura, patandu-si astfel barba alba ca spuma laptelui si tapana de la spuma de par aplicata cu ceva mai multa vreme in urma (…)”

citat din „Antologia ziarelor de veceu” de Catalin M.

Anunțuri
Published in: on Noiembrie 7, 2010 at 12:02 am  Comments (1)  
Tags: , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2010/11/07/curiosului-caz-de-la-manastirea-cernica/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. […] Curiosul caz de la Mănăstirea Cernica – O adevărată încercare de beletristică. C’mon, nu luaţi de bună ultima parte a articolului, ce pula mea… […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: