Regele are dreptate


Desi Hagi exagereaza atunci cand pronunta cuvantul „concept” din 30 in 30 de secunde. In esenta, el are dreptate! Razvan Lucescu nu-si permite sa vorbeasca despre poporul roman! Cum isi permite sa spuna ca noi, romanii, facem parte din randul popoarelor din lumea a treia?! BAI TIGANULE, habar nu ai ce inseamna sa fi popor din lumea a treia. Popoarele din lumea a treia sunt acele tari subdezvoltate din mai multe puncte de vedere. Nu spun nici ca suntem din prima lume. Acelea sunt marile forte. Dar suntem din lumea a doua, categorie din care fac parte fostele tari comuniste. Poate nu ti-a spus tac’tu nimic despre istorie, dar sa stii ca suntem mai dezvoltati decat ai crede tu. Nu suntem din lumea a treia, Rrazvane, ca sa stii si tu…

Legat de partea cu „Toti romanii sunt labili pshici”, trebuie sa spun ca mama ta e labila atunci cand e violata de tiganii tai. DACA NU ERAM NOI LABILI PSIHICI, AVEM ACUM 9 PUNCTE ACUMULATE? ESTI TU UN ANTRENOR PREA BUN PENTRU LABILII DE NOI? Hai da-te-n pula mea de jigodie ordinara. Sa-mi sugi pula cu sare!

Avem si jucatori, doar ca tu esti un fraier incapatanat care continua sa ii bage pe Radoi, Florescu si Cocis. Cocis a facut un singur meci reusit din n-spe mii de selectii, atatea cate are el. Florescu e atat de util in sistemul tau cat e util sfarcul unui barbat. Iar Radoi, cu tot respectul pe care l-am purtat, il port si il voi purta mereu pentru caracterul sau, si-a pierdut stralucirea odata cu transferul la Al Hilal.

Poftim si tactica. Daca nu bati pe Bosnia (echipa aflata momentan intr-o perioada cel putin nefasta) cu echipa asta, te ridic in slavi.

Legat de Mircea Lucescu, va propun sa nu-l mai bagam in seama. Da-l in pula mea cu tot cu echipele construite de el, cu tot cu trofeele castigate de el singur, fara ajutorul niciunui jucator sau conducator, cu tot cu arbitrajele mereu defavorabile.

Published in: on Octombrie 16, 2010 at 11:22 am  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2010/10/16/regele-are-dreptate/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: