Prelungirea starii de prelungire


E limpede ca Razvan Lucescu, oricat de elegant si simpatic ar parea, nu face sau cel putin nu a facut pana in acest moment o treaba prea buna la echipa nationala. I-a rechemat pe cei „refuzati” de catre Piturca, a adus jucatori noi la nationala, i-a mai tot invartit si pe „preferatii” lui pana ce a ajuns tot la echipa lui Piturca. Semn ca „perioada de gratie”, asa cum prefer sa cataloghez inceputul erei lui Razvan Lucescu (practic de la meciul cu Lituania pana la meciul cu Albania), nu a fost folosita cu cap. In loc sa RECONSTRUIM, ne-am facut ca muncim si am ajuns de unde am pornit.

La fel de clar e faptul ca nu mai avem nicio sansa RATIONALA sa ne calificam la Euro 2012. Speranta oficialilor sta in sansele matematice. Ca vom bate la Bosnia (urmatorul meci oficial pentru noi) iar apoi n-o vom face de oaie in restul meciurilor. Iar cand ma refer la oficiali, ma refer la persoanele care i-au propus lui Razvan prelungirea contactului. Drept pentru care, putem constata ca defapt perioada de gratie s-a prelungit pana la inceputul campaniei pentru Mundialul Brazilian din 2014.

Eu spun ca aceasta decizie ne va costa cel putin inca zece ani. Desi urasc schimbarile dese de antrenor si prefer mandatele lungi in antrenorat, de data aceasta situatia e mai delicata. Nu-mi plac persoanele care dau din colt in colt. Nu-mi plac persoanele care, atunci cand pierd, dau vina pe arbitraj sau orice alte scuze penibile. Nu-mi plac persoanele care dau vina pe un ofsaid de cativa centimetri. Nu-mi plac ANTRENORII DE ECHIPE DE CLUB imbracati in haina de SELECTIONER.

Solutia? Sa incepem cu adevarat RECONSTRUCTIA, bazata pe un mijloc schimbat 100%, cu fotbalisti de talia lui Gabriel Muresan, Ciprian Deac, Cristi Tanase (chiar si in mijloc) si Gabriel Torje in axul median. Gata cu Cocis, gata cu Florescu. E timpul sa ne trezim si noi…

In concluzie, va pun o intrebare. Raspunsul consta in mai mult decat a rosti „Da” sau „Nu”: Oare daca se numea Razvan Popescu i s-ar mai fi prelungit acordul cu Federatia Romana de Fotbal?

Published in: on Octombrie 12, 2010 at 7:14 pm  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2010/10/12/prelungirea-starii-de-prelungire/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: