Preview: Franta – Romania


Acest week-end a inceput nesperat de bine pentru mine. Dupa ce aseara am baut in cinstea Zilelor Orasului Oradea si l-am injurat de mama pe Alex Velea, iata ca diseara vom afla cu totii daca mai are rost sa credem in echipa nationala sau nu.

Pe parcursul acestei saptamani, toate site-urile sportive au facut mare pula campanie pentru partida de pe Stade de France. Din acest punct de vedere, Razvan Lucescu NU ARE VOIE sa mai spuna ca n-are sprijinul presei. Totusi, eu sunt convins ca Juniorul va declara eterna-i sintagma „Baietii au avut mentalitate. N-am avut sprijinul presei”, mesaj pe care daca il mai aud o singura data, ma imbolnavesc grav.

Sunt curios cine va purta numarul 10. Daca numarul 10 va fi purtat in continuare de Florescu (va pot da o lista de 30 de jucatori mai eficienti decat Florescu; printre acestia ma numar si eu), e limpede ca Razvan Lucescu e un tafnos irecuperabil, un arogant irecuperabil, un smecheras care vrea sa ne arate cat de puternic este el si cat de usor ne poate da peste nas. Daca numarul 10 va fi purtat de Tamas, e clar ca Razvan Lucescu vrea sa faca pe suparaciosul, pe cel care odata ce stie ca un lucru nu l-a facut cum trebuie, isi baga picioarele in el de proiect si isi bate joc de ce a mai ramas. Daca numarul 10 va fi purtat de Bogdan Stancu sau Ianis Zicu, atunci pot declara ca Razvan mai intelege ceva din fotbal.

Presa sportiva din Romania a anuntat ca Razvan va juca la fel. Cu Cocis si Florescu. Da-o-n pula mea de treaba…

Totodata, prin presa s-a vehiculat ca Marica se va retrage de la nationala. Retrage-te. Du-te invartindu-te. Nu sunt foarte sigur, dar cred ca Dorin Goian a dat mai multe goluri ca tine la nationala.

PS: Cum de Mutu nu a fost convocat? Aaa da, E TOT SUSPENDAT! =))

Anunțuri
Published in: on Octombrie 9, 2010 at 11:06 am  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2010/10/09/preview-franta-romania-2/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: