Le Tour ’10


Imi cer scuze pentru intarziere, cartea trebuia sa apara mult mai devreme, e terminata de ceva timp, aproape ca se asternuse praful pe acest e-book :D. Doar ca am asteptat momentul prielnic pentru promovarea cartii. Sambata seara a inceput Turul Spaniei (printr-un contra-timp la echipe nocturn prin Sevilla), nu peste mult timp vor incepe Mondialele, urmand apoi ultima cursa cu adevarat importanta a acestui an – „monumentul” Giro di Lombardia. Cartea poate fi citita numai pe Jurnal de Pariu, cel mai bun blog de pariuri din Romania!

Revenind la subiect, cartea „Le Tour ’10” prezinta evenimentele petrecute pe parcursul celor trei saptamani din Turul Frantei, editia 2010, din mai multe unghiuri – ultimul „le Tour” din cariera lui Lance Armstrong, ultimul „le Tour” pentru Contador sau fratii Schleck inainte de a se transfera, lupta dintre marele favorit Contador si restul rutierilor. Pareri dinaintea competitiei, pronosticuri, infatisarea rutei, prezentarea evenimentelor din fiecare etapa, opinii de dupa ultimul finish, plus poze interesante cu protagonistii acestui Mare Tur. Asadar, 32 de pagini ce sintetizeaza Turul Frantei, cea mai importanta competitie ciclista din lume. Numai pe Jurnal de Pariu, cel mai bun blog de pariuri din Romania!

PENTRU A CITI „LE TOUR ’10” DATI CLICK AICI!!! GRATIS, FARA VIRUSI, FARA VRAJELI…

Reclame

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2010/08/30/le-tour-10/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. […] Le Tour ’10 – O altă carte în variantă electronică propusă de mine. De această dată amatorilor de ciclism. Un e-book pe care merită să îl ai amintire. O amintire a ultimului Tur al Franţei la care a luat startul Lance Armstrong. […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: