Alberto Contador la Saxo Bank-SunGard!


Odata cu infiintarea echipei luxemburgheze a fratilor Schleck (ceea ce presupune despartirea acestora de Saxo Bank), avem o noua veste-bomba, ce zguduie practic lumea ciclismului. Castigatorul ultimelor doua editii ale Turului Frantei a semnat cu formatia manageriata de danezul Bjarne Riis! Alaturi de acesta, au mai sosit si conationalii Daniel Navarro si Benjamin Noval. Astfel, Saxo Bank-SunGard a achizitionat un trio spaniol cu care va incerca sa castige toate cele trei Mari Tururi.

Bjarne Riis a anuntat aceasta veste bulversanta pe de o parte, imbucuratoare pe de alta parte, in cadrul unei conferinte de presa. Din cate se pare, si cei trei spanioli par incantati de aceasta mutare. Personal eu sunt socat, nu ma asteptam ca Alberto sa ia locul lui Andy Schleck la Saxo Bank, insa iata ca viata te pune si in fata unor situatii de acest gen. Astept cu nerabdare sa vad cum va arata Contador in noul echipament, dar mai ales astept sa vad ce replica vor da fratii Schleck.

Reclame
Published in: on august 14, 2010 at 9:23 pm  Comments (1)  
Tags: , , , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2010/08/14/alberto-contador-la-saxo-bank-sungard/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. :O


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: