Zdreantza, partea a doua


Briliantu’ a fost depistat pozitiv la doua controale anti-doping! Primul test care a iesit pozitiv a fost prelevat dupa partida de campionat contra celor de la Bari, iar al doilea test a fost prelevat dupa meciul de Cupa contra celor de la Lazio. In urma testelor, a rezultat prezenta substantei sibutramina in corp (rolul respectivei substante era de a anula efectul foamei). Liderul generatiei „Alcool-sex-droguri” a nationalei de fotbal a Romaniei e recidivist, riscand intre 1 si 4 ani, conform noului cod WADA (World Anti-Doping Agency). 

Iata deci, ca cel considerat a fi cel mai viril (fotbalistic vorbind, desigur) jucator din Serie A nu a invatat din greselile din trecut. Dupa ce toata lumea l-a tras MERITAT de ureche in urma ultimelor episoade din sanul nationalei, s-a mai gasit cate un Pulete sa spuna „Ce aveti cu Briliantu’? Ramane cel mai bun, a gresit in trecut, acum e pe drumul cel bun. Nu din cauza lui am pierdut cu Serbia 5-0, am avut si noi o zi mai proasta”. UITE PE CINE APARATI VOI! Bine ca a fost gasit dopat, poate il vedeam peste cateva etape intrand in sevraj chiar pe teren… Hai cu 4 ani sa nu te mai vedem, jet arogantule! Aaa, da… Si voi astia care credeti in teoria conspiratiei, ca ar fi fost plasata o capcana de catre nu-stiu-cine asupra lui Mutu – oameni buni, iesiti la aer curat, oxigenati-va mintea! 

"Daca ma las de fotbal, ma voi orienta spre o cariera de schior..."

PS: In cazul in care scapa de orice fel de suspendare, iar Razvan il convoaca la nationala, BAIETE, DU-TE LA TAC’TU IN UCRAINA SI LASA-NE NATIONALA IN PACE!

Published in: on Ianuarie 30, 2010 at 12:33 am  Lasă un comentariu  
Tags: , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2010/01/30/zdreantza-partea-a-doua/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: