Retragerea unui mare campion


Tiger Woods, legenda vie a golfului

Stirea nu e o exclusivitate, a facut deja inconjurul lumii: cel mai stralucitor jucator de golf din toate timpurile, si totodata cel mai bine platit sportiv din toate timpurile, Tiger Woods, se retrage din lumea golfului.

Nu se stie pentru cat timp; e posibil ca sa-l vedem revenind, asa cum au mai facut alti mari campioni la alte sporturi (de pilda, ciclistul Lance Armstrong, sau pilotul de Formula 1 Michael Schumacher).

Un  singur lucru e cert – Tiger Woods a decis sa o „rupa” cu golful dupa ce in ultima perioada a fost in centrul atentiei datorita unor scandaluri in care era implicata si sotia sa, nu trebuie sa ne axam pe asta prea mult… Conform surselor din strinatate, sportivul renunta la cariera sa pentru „a fi un sot si un tata mai bun”. Asadar, nu a iesit din zona sportului pentru ca avea prea multi bani si nu ma incapeau atatea „0”-uri in conturile sale, ci pentru ca scandalurile din ultima vreme i-au afectat casnicia si probabil relatia sa cu restul familiei, iar acum face o pauza. Ramane de vazut daca il vom mai revedea.

Anunțuri
Published in: on Ianuarie 2, 2010 at 12:25 am  Comments (3)  
Tags: , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2010/01/02/retragerea-unui-mare-campion/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 comentariiLasă un comentariu

  1. Cu retragerea lui Tiger, interesul multora pentru golf va scadea considerabil.

    • De acord, dar avand in vedere ca unii considera ca golful nu necesita talent si munca, nu stiu cat de mare era si asa interesul..

  2. @Alex: Bine punctat, Tiger Woods e (sau era) aproape sinonim cu golful, iar odata cu retragerea sa, multa lume va uita de acest sport.

    @Andrei: Pai tocmai de aceea nu e foarte popular golful (doar in America), deoarece necesita doar practica multa si „talent”, conditia fizica nu conteaza aproape deloc, asa cum conteaza in restul sporturilor care se respecta.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: