Preview: Romania- Austria


Dupa cum bine stiti, Romania joaca astazi un meci oficial contra Austriei pe „Ghencea”, insa daca e sa analizam bine nu am gasi absolut nicio miza pentru cele doua echipe, niciuna nu mai are sanse de calificare. Poate singurul „premiu” pentru invingatori ar fi pozitia a treia in clasament, prima care nu duce la Cupa Mondiala, insa ramane una onorabila mai ales pentru noi si nu doar pentru ca am fi in spatele granzilor Serbia si Franta, cat mai ales pentru faptul ca am stat in timpul intregii campanii pe locul 5, iar acum, del a venirea lui Razvan ne ridicam incet-incet.

Selectia e aceeasi, probabil ca nici primul „11” nu a suferit modificari majore; din cate am citit in afara de Romeo Surdu si probabil Max Nicu, vom avea cam aceeasi garnitura. O posibila echipa de start a Romaniei: D. Coman – V. Maftei , M. Radoi , C. Chivu , R. Rat – M. Roman , T. Ghioane , P. Codrea , Ad. Cristea – G. Bucur , C. Marica.

La casele de pariuri Romania este favorita certa, cu o cota ce se invarte in jurul valorii de 1,5. Nu sunt expert in asa ceva, insa nu sunt sigur ca vom avea un meci atat de usor, as miza mai degraba pe sub 2,5 goluri marcate, din moment ce nationala cu Razvan a inscris 3 goluri in tot atatea meciuri si a primit doar un gol (de la nationala lui Benzema, Gourcuff, Henry sau Ribery) – statistica din care eu inteleg  ca stim sa ne aparam, iar in atac suntem suficient de letali cat sa fim eficienti (sau invers :)). Nu mai facem scor, muncim.

Reclame

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2009/09/09/preview-romania-austria/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: