Finala UCL – Spectacol ieftin


Dupa prima repriza aveam senzatia ca tocmai am asistat la un meci de caritate, de gen Team X vs Team Y, cu scopul de a strange bani pentru copii saraci din Noua Guinee. Totodata, aceasta a dovedit clar de tot faptul ca Manchester United sta intr-un singur om, restul jucand rolul materialului de umplutura. Se stie cine e respectivul, nu mai trebuie amintit.
Totusi, nu-mi explic cum de astazi, 5 din 6 persoane au spus acelasi lucru: „Ce spectaculos a jucat Barcelona aseara!”. Poate ca a fost asa si eu nu m-am prins sau poate ca a fost doar un spectacol ieftin. Sa fim seriosi, in afara de goluri au mai avut 2 ocazii, in rest au pasat la mijloc Xavi si Iniesta. Poate daca Manchester inscria din primele faze prin Cristiano Ronaldo, am fi asistat la un alt fel de meci, la un spectacol adevarat. Park Ji-Sung nu este un jucator de baza, de finala UCL, nici Anderson, aceste doua umbre au lasat-o pe Man Utd fara trofeu. La Barca defensiva, si in general, echipa, n-a gresit, motiv pentru care Rooney n-a inscris, si il putem cataloga si pe el drept o „umbra” in meciul de ieri seara.

Pep l-a batut pe Sir, Barca a intepat diavolul rosu, iar Messi l-a ingenunchiat pe Ronaldo. Tot respectul pentru portughez, insa trebuia sa-i vina randul lui Messi, lumea a uitat cine este acesta, desi, personal, eu consider ca argentinianul e peste lusitan.

Anunțuri

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2009/05/28/finala-ucl-spectacol-ieftin/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: