Preview Etapa XIX


FC VASLUI – POLI IASI. In opinia mea, un meci echilibrat, un meci interesant, asa cum ne-au obisnuit cele doua echipe moldave. Iasiul pare in forma, risca si ataca, nu se mai apara, in timp ce Vasluiul s-a aparat ca la carte in meciul din Ghencea… Pronostic X, sau mai sigur X2 🙂 .

RAPID – FARUL. Ambele echipe sunt in vana, au invins amblele la cate 2 goluri in precedenta etapa… Faptul ca joaca acasa + istoria o dau favorita pe Rapid, insa nu m-as grabi sa spun 1. X pauza sau final mi se pare un pronostic bun, desi, sincer, eu tin cu Farul. Nu stiu ce ar putea face haina de vreme rea Marian Rada, ajutat de „vesta” Manea, un loc de UEFA ar fi genial la finele sezonului, dupa experienta Peseiro. Farul, sunt sub borna 10, insa inca plutesc, un lucru bun…

GAZ METAN – DINAMO. 2

CS OTOPENI – OTELUL. Otopeniul seamana LEIT cu U Clujul de anul trecut, ataca, se avanta in ofensiva mult de tot, dar au gauri semnificative in aparare. Otelul, pe de alta parte, ataca, se apara si o duce bine. Joaca frumos ambele, deci se va vedea un meci calumea, pronosticul meu 2 & peste 2.5 goluri.

BUZAU – CFR CLUJ. 2

CRAIOVA – BISTRITA. Craiova a pasit cu stangul in noul an, pierzand la Iasi, dupa ce a avut parte de un arbitraj impartial. Apropo de arbitraj impartial, formatia lui Napoli joaca impotriva Gloriei Bistrita. La prima vedere, Craiova e favorita clara, insa cat timp Padureanu mai respira pe propriile-i nari, nu pariez pe meciurile in care e implicata Gloria.

BRASOV – STEAUA. X2

ARGES – URZICENI. Argesul nu mi se pare in forma in care a terminat turul, cel putin la meciul cu Timisoara… Unirea n-a facut fata Autobazei Brasov, din pacate, nu pentru Stoica, Petrescu sau alticineva, ci din pacate pentru FOTBAL. Sper la un meci frumos, pronostic X2…

PANDURII – TIMISOARA. Pandurii a pierdut din imaginea de echipa care ar face orice pentru a bate granzii Capitalei, dupa blatul cu Dinamo (sa fie clar, dau in scris cu tot cu semnatura ca a fost blat!). Timisoara e instabila, daca va fi iar depunctata, toti jucatorii si antrenorii care au lucrat vreodata acolo isi pot baga p*** in munca depusa, datorita unui vlajgan pe nume Iancu. Pronostic, X.

Anunțuri

The URI to TrackBack this entry is: https://pedigree77.wordpress.com/2009/03/06/preview-etapa-xix/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: